برگزیده 2 » پیشخوان
کد خبر : 10004
پنجشنبه - 7 دی 1402 - 13:21

انتقال مالکیت ورزشگاه یادگارامام (ره)، زمان اتمام پروژه‌ها را به طرز چشمگیری کاهش می‌دهد

به گزارش تبریزگویا، یعقوب هوشیار در گفت‌وگو با خبرنگاران، در رابطه با احیای باشگاه شهرداری تبریز اظهار کرد: طی سال گذشته در بحث احیای باشگاه شهرداری تبریز، به صورت فوق‌العاده عمل کردیم. اصرارمان بر فعالیت در حوزه سلامتی و حضور خانواده‌ها بود و برای تمام گروه‌های سنی برنامه تعریف کردیم. تمام تلاش‌مان را انجام دادیم که ساختار از بین رفته را دوباره ایجاد کنیم. نتیجه این کار بیش از انتظارمان بود و امیدواریم در سال ۱۴۰۳ ورزش، نمود بیشتری داشته باشد.

توجه ویژه به ورزش بانوان

او ادامه داد: رویکردمان این است که به سمت و سوی حوزه درآمد حرکت نکنیم و با قراردادن امکانات در اختیار مردم، ظرفیت هایمان را نسبت به مناطق شهری اصولی چینش کنیم. تا پایان این دوره، ساخت چهار استخر را تعریف کرده‌ایم که یکی از آن‌ها در حال اتمام و بهره‌برداری است و یکی از این استخرها ویژه بانوان خواهد بود.

شهردار تبریز عنوان کرد: توجه‌مان به ورزش بانوان جدی است و دو پروژه را در این حوزه پیگیری می‌کنیم. در مجموعه شهربانو، تمام امکانات را در حوزه ورزشی و دیگر حوزه‌ها ایجاد کرده‌ایم و یکی از سالن‌های ورزشی‌مان در این مجموعه قرار دارد. ساخت یک مجموعه ۱۰ هزار نفری ویژه بانوان نیز در حال بررسی است.

ورزش قهرمانی؟ شاید در آینده

هوشیار در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است باشگاه شهرداری تبریز در حوزه ورزش قهرمانی فعالیت داشته باشد یا خیر؟ گفت: اگر بخشی از ورزش را حذف کنید، ورزش عقیم می‌شود و این یک واقعیت است. ما حوزه همگانی را خیلی سریع آغاز کردیم و آکادمی هایمان تقریباً فعال شده‌اند. در نظر داریم سال آینده، نفرات منتخب آکادمی‌ها در قالب تیم‌ها در مسابقات شرکت کنند، نه اینکه به طور مستقیم تیمداری کنیم، بلکه می‌خواهیم نفرات برتر استعدادشان را عرضه کرده و به تیم‌های حرفه‌ای تزریق شوند. سال آینده در ۱۰ رشته این موضوع را پیاده می‌کنیم و همین‌طور به برخی مجموعه‌ها برای حضور در لیگ‌های حرفه‌ای کمک خواهیم کرد.

رایزنی برای احیای تیم دوچرخه‌سواری پتروشیمی 

او اضافه کرد: جهت احیای تیم دوچرخه‌سواری پتروشیمی رایزنی‌هایی انجام داده‌ایم. در این زمینه با وجود تور دوچرخه‌سواری ایران-آذربایجان، ظرفیت منطقه‌ای خوبی وجود دارد. باید انگیزه جوانان را افزایش دهیم که هدفشان حضور در رقابت‌های بین‌المللی باشد.

هوشیار گفت: در ایجاد زیرساخت ها دستمان باز است. اما رایزنی تاثیر بسیاری دارد و رسانه‌ها هم در این زمینه نقش پررنگی دارند. استاندار در این موضوع حمایت لازم را انجام می‌دهد. شاید شهرداری نخواهد به طور ویژه و مستقیماً تیمداری کند؛ چون وظیفه‌اش نیست و ممکن است شائبه ایجاد شود. شاید در آینده در یک یا دو رشته، تیمداری کنیم.

۵۵ پروژه ورزشی در دست ساخت است

شهردار تبریز با بیان اینکه در حال‌حاضر ۵۵ پروژه ورزشی در دست ساخت است، افزود: فرآیند اتمام هر پروژه دشواری‌های خودش را دارد. فرآیند برگزاری یک مناقصه حداقل دوماه طول می‌کشد. علی‌رغم این مشکلات تمام ۵۵ پروژه درحال اجرا هستند و برخی افتتاح شده‌اند. ۲۵ سالن ورزشی دردست ساخت هستند و برنامه‌ریزی کرده‌ایم که از ۲۹ بهمن‌ماه سال جاری، هر هفته یک پروژه را افتتاح کنیم.
او در رابطه با واگذاری مالکیت مجموعه ورزشی یادگارامام (ره) به شهرداری تبریز اذعان کرد: بخشی از نگهداری ورزشگاه یادگارامام (ره) درحال حاضر هم در اختیار شهرداری است. انصافاً اداره ورزش‌وجوانان هم زحمت می‌کشد، اما اگر تکمیل پروژه‌های مجموعه ورزشی یادگارامام (ره) در اختیار ما باشد، پیشرفت از یک به ۱۰ می‌رسد؛ یعنی اگر در حال‌حاضر طی ۱۰ سال یک پروژه را تمام کند ما طی یک سال به اتمام‌ می‌رسانیم. آقای استاندار موافقت کرده ولی این موضوع باید توسط هیات دولت مصوب شود. ما فقط می‌توانیم اعلام آمادگی کنیم.

هوشیار مطرح کرد: در اطراف یادگارامام (ره) در راستای احداث یک مجموعه ورزشی ۱۸ هزار نفری در حال بررسی و مطالعه هستیم؛ که از آن طریق مسابقات و تورنمنت‌های بین‌المللی را به تبریز بیاوریم و در نتیجه از نظر جذب گردشگر، کسب درآمد کنیم. اگر اعضای محترم شورا شهر این موضوع را مصوب کنند، عملی خواهد شد.

شهردار تبریز اظهار کرد: اگر مجموعه ورزشی یادگارامام (ره) در دست شهرداری باشد، سرعت کار و سرمایه‌گذاری بیشتر می‌شود و درآمد خوبی هم کسب می‌کنیم. شاید در سیستم‌های دولتی این قدرت یا امکان برای درآمدزایی وجود نداشته باشد، اما ما پروژه‌ها را به سمت‌وسوی درآمدزایی سوق خواهیم داد.