با تکنولوژی ۳۰ سال قبل نمیتوان در بازارهای جهانی رقابت کرد
به گزارش تبریزگویا، آنچه در ادامه میخوانید حاصل این گفتوگو است؛
اصلیترین چالش اقتصادی کشور در شرایط کنونی جامعه چیست؟
جوادی: عدم شفافیت در مطرح کردن برنامهها و مصوبات، نمونه بارز مصوبات مجلس در تصویب بودجه ۱۴۰۳ در صحن مجلس به صورت عجلهای کلیات را تصویب کردند و به جزئیات بودجه کشور در ۱۴۰۳ ورود نکردند که این امر باعث تلاطمهای اخیر در نرخ ارز شد.
مجلس شورای اسلامی باید مصوبات را با تحلیل و اندیشه انجام دهد چرا که شاید اثراتش امروز بروز نکند اما سالهای بعد نشان داده شود که دیگر خیلی دیر است.
الان تفاوتهای حقوقی و عدم عدالت در پرداخت با نرخ واقعی تورم دربین بازنشستهها، کارگران و کارمندان موجب بروز شکاف رفاه بین مردم شده و کسی که حقوق هفتاد میلیونی تومانی را دریافت میکند نمیتواند درکی از حقوق ۷ میلیون تومانی بازنشسته، کارگر و کارمند داشته باشد و این شکاف باید ریشهای حل شود.
برای توقف افزایش نرخ تورم، مجلس شورای اسلامی چه اقداماتی باید انجام دهد؟
جوادی: مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید مقابله با تورم، تأمین رفاه و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان را در دستور کار قرار دهد و برای مصویات زمان اجرایی هم مصوب کند، تصویب در کنار نظارت بر اجرای دقیق باشد.
چالشهای اصلی موجود در حوزه انتخابیه شما چیست و چه راهکاری برای رفع آنها دارید؟
جوادی: قبل وقوع حادثه باید علاج واقعه کرد، حاشیه نشینی و مسکنهای ناایمن یکی از مشکلات کلانشهر تبریز است، قبل از اینکه زلزلهای بیاید و دولت برای باز ماندگان کمکهای مالی و وامهای بدون بهره و یا بلاعوض دهد بایستی با پای کار آمدن تمام قوا با تکنولوژیهایی که در داخل و خارج از کشور برای پروژههای انبوه سازی اجرا میشود این سکونتگاهها را ایمن کرده و حاشیه نشینی را حل کند.
تنش آبی در حوزهی کشاورزی از دیگر چالشهای استان است که اختصاص تکنولوژیهای جدید برای کشت، استفاده از محصولات کشاورزی که از آب کمتری برای تبدیل شدن به محصول استفاده میکند، اصلاح الگوی کشت با ایجاد مشوقهای مصوب قدرتمند در استان قابل اجرا است.
در تبریز کارخانه تولید خودرو وجود دارد ولی خودروهای با کیفیت بالا که برای ایمنی و مصرف سوخت باشد وجود ندارد، نگاه انحصاری در تولید خودرو نمیتواند رقابت سالم را ایجاد کند، باید قبول کرد با تکنولوژی محصول ۳۰ سال قبل نمیتوان در بازارهای جهانی رقابت کرد، واردات خودرو به همراه انتقال ۱۰۰ درصدی دانش فنی و فناوری تولید بابرندی خوب و قابل اعتماد میتواند چاره ساز باشد.
ویژگیهای یک نماینده خوب چیست؟
جوادی: نماینده مجلسی که هر چهار سال یک بار به فکر حوزه انتخابیه خود باشد به درد مردم و جامعه نمیخورد. نمایندهای باید انتخاب شود که صداقت در رأی و صداقت در عملکرد داشته باشد استقلال فکری داشته و همیشه رفاه و پیشرفت حوزه انتخابیه خود را سرلوحه کار خود قرار دهد.
نماینده باید وجدان و صداقت جهت پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که حاصل خون شهدای این مرز و بوم است را در سرلوحه کار خود قرار دهد و خداوند متعال را ناظر بر تمامی اعمال خود بداند و در این چهار سال که این بار سنگین را بر عهده دارد بداند نماینده همه مردم ایران است و نه نماینده قشری خاص.
مردم با حضور در انتخابات با انتخاب افراد متخصص علمی و داری فکر و اندیشه آیندهنگر آبادانی و سرفراز ایران اسلامی را رقم خواهند زد.
یعقوب جوادی، مدرک دکتری مدیریت مالی و سرمایهگذاری و کارشناس ارشد حسابداری دارد و سوابقی همچون کارمند و مدرس دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی و مدیر تربیتبدنی دانشگاه پیام نور استان را در کارنامهی خود دارد.