حقوق کارگر با تورم و مشکلات اقتصادی جامعه همخوانی داشته باشد
به گزارش تبریزگویا، آیتالله سیدمحمدعلی آلهاشم در خطبههای نماز جمعه این هفته تبریز اظهار کرد: در به گسترش اعتراضات در دانشگاههای آمریکا علیه رژیم غاصب اشاره و اظهار کرد: این هفته شاهد اعتراضات گسترده دانشجویان و اساتید دانشگاه های آمریکا علیه رژیم صهیونیستی هستیم. نیروهای پلیس آمریکا و دانشجویان حامی فلسطین مقابل هم قرار گرفتهاند و روند تشدید صهیونیزم ستیزی در حال افزایش است. ظاهراً کار رژیم صهیونیستی بیخ پیدا کرده است.
وی ادامه داد: اخیراً یکی از نشریات معروف آمریکا نوشته، «قرار بود اسرائیل سرمایه راهبردی آمریکا باشد اما تبدیل به یک وبال راهبردی برای آمریکا شده است». همین هفته نتایج نظر سنجی یک موسسه معتبر از ۱۳۰ کشور جهان راجع به نگاه مردم دنیا به سیاستهای آمریکا منتشر شد نتیجه این بود که ۶۴ درصد مردم دنیا مخالف سیاستهای آمریکا هستند.
آلهاشم تاکید کرد: طبيعتاً بخش اعظمی از نگاه منفی دنیا به امریکا محصول حمایتهای این کشور از رژیم صهیونیستی است. دانشجویان آمریکا معتقدند هیئت حاکمه این کشور مالیات آنها را صرف حمایت از نسلکشی رژیم جعلی درغزه نموده است.
وی یادآور شد: مشکل امریکا فقط مربوط به مرزهای خود نیست در حال حاضر حمایت بی وقفه واشنگتن از اسرائیل، بحران مشروعیتی را آغاز کرده که چارچوب برتری ایالات متحده در منطقه غرب آسیا را تهدید میکند.
آلهاشم تصریح کرد: این معلم است که میتواند به آگاهی نسل جوان ما عمق ببخشد و مبنای پذیرش سخنان را استدلال و منطق قرار دهد و اینگونه جامعه را به سمت آگاهی و سعادت هدایت کند مانند نقشی که انبیاء الهی ایفا کرده اند اگر قرار باشد در جامعه ای مبنای پذیرش ،سخن علم نباشد آنگاه در آن جامعه علم و معلم ارزشی پیدا نخواهد کرد.
وی گفت: یکی از مولفههای اصلی مباحث اجتماعی آموزش است و در بحث آموزش نمیتوان از شاخصی به نام معلم صرف نظر کرد هرچند بحث معیشت معلمان بحثی غیر قابل کتمان است و وظیفه دولت و مجلس است که تامین زندگی این قشر را سرلوحه برنامههای خود قرار دهد با این حال نباید از این مساله گذشت که نگاه به مسائل معلمان نباید تنها به این بخش خلاصه شود اگر میخواهیم شاهد جامعهای کرامتمند باشیم، باید نگاهی ویژه به معماران اصلی جامعه داشته باشیم معلم معمار جامعه است.
امام جمعه تبریز در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت سفر رئیس جمهور به پاکستان اظهار کرد: یکهزار کیلومتر مرز مشترک ایران و پاکستان باعث روابط بسیار عمیقی میان ۲ کشور شده و آنچه حائز اهمیت است این که سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان بعد از روی کار آمدن دولت جدید پاکستان و نخست وزیری شهباز شریف انجام میشود. طبعاً این سفر در سازوکارهای میان دو کشور به لحاظ، سیاسی،فرهنگی، تجاری و اقتصادی گشایشهای جدیدی ایجاد میکند.
وی افزود: تحرکات گروهکهای تروریستی فعال در خاک پاکستان هر از گاهی به تنشزایی دامن میزند بنابراین سفر آیتالله رئیسی برای یافتن راهی که مانع فعالیتهای تروریستی در مرز شود بسیار حائز اهمیت است و نشان می دهد ۲ کشور اراده قوی بر تقویت روابط دارند.
آلهاشم ادامه داد: افکار عمومی داخل پاکستان بعد از حمله عملیات وعده صادق ایران به رژیم صهیونیستی که با استقبال مردم پاکستان مواجه شد. بیتردید فضای روانی ایجاد شده در پاکستان و استقبال مردم از سفر رئیس جمهور کشورمان و دورنمای مطلوب این سفر میتواند زمینهساز وحدت هرچه بیشتر دو کشور در راستای همکاریهای منطقهای و تحقق آتش بس در غزه باشد.