عزم راسخ شرکت ملی مس برای تحقق برنامه تولید یک میلیون تن کاتد مس/عهد میبندیم از هیچ تلاشی دریغ نکنیم
به گزارش تبریزگویا، حسین مدرس خیابانی در مراسم تجلیل از دستاندرکاران احداث کارخانه تغلیظ مجتمع مس درهآلو که با حضور فرمانده قرارگاه خاتمالانبیا، معاونان و مدیران شرکت ملی صنایع مس و همچنین جمعی از مهندسان و کارگران این مجتمع برگزار شد، با تقدیر از عملکرد قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء به عنوان پیمانکار احداث این پروژه اظهار کرد: خوشبختانه همه ما شاهد آن هستیم که هر کجا نام سپاه هست، همراه آن سازندگی، رشد و آبادانی هم هست و این از چشم کسی پوشیده نیست. به سهم خودم از همه زحمات این عزیزان در ساخت این پروژه بزرگ تشکر میکنم.
وی افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری مجموعه خانواده بزرگ شرکت ملی مس برای تحقق هدف بزرگ تولید یک میلیون تن کاتد مس، عزم خود را جزم کرده و حتما در این راهی که آغاز کردهایم همه منابع مالی و فیزیکی را هم به کار خواهیم گرفت و از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران تصریح کرد: بیشک آن چیزی که این هدف بزرگ را محقق خواهد کرد نه پول، پاداش و انگیزههای مالی بلکه انگیزههای معنوی و اراده است. امروز تحقق تولید یک میلیون تن کاتد مس به مثابه یک جنگ و مبارزه است. مبارزهای که سربازان آن مدیران و تک تک مهندسان و کارگران شرکت ملی صنایع مس هستند.
وی با تاکید براینکه همه مجموعه شرکت ملی صنایع مس در خدمت تحقق تولید یک میلیون تن کاتد مس به عنوان یک هدف والا خواهد بود، افزود: عهد میبندیم که برای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری و دستیابی به برنامههای پیشبینی شده در صنعت مس از هیچ تلاشی دریغ نکنیم. بنده معتقدم که با وجود همه افتخارات و تلاشهایی که در مجموعه مس از گذشته تا کنون صورت گرفته اما هنوز مس دین خود را به به طور کامل به نظام و کشور ادا نکرده است و باید تلاش کنیم این دین در آینده نزدیک ادا شود.
مدرس خیابانی با اشاره به اینکه طی ۲۰ روز اخیر ۴ طرح توسعهای در مجموعه شرکت ملی صنایع مس افتتاح شده است، افزود: افتتاح این پروژهها مجموعا ۳۰۰ هزار تن به تولید کنسانتره مس کشور اضافه کرده، در حالی که این عدد در پایان سال گذشته یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن بوده و اکنون به یک میلیون ۸۰۰ هزار تن رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: یکی از رویکردهای مهمی که در دستور کار شرکت ملی صنایع مس ایران قرار گرفته است، رویکرد استفاده از تکنولوژی و اهمیت بخشیدن به ساخت داخل تجهیزات و ماشینآلات در صنعت مس به عنوان یک اصل اساسی است. در همین ارتباط ساخت نخستین پلنت تمام ایرانی ۷ میلیون تنی تغلیظ مس را به زودی با همت مهندسان جوان و نخبه ایرانی تحقق خواهیم بخشید.