چند ماده طبیعیِ آبرسانِ پوست
به گزارش تبریزگویا، یکی از عارضههایی که مردم در اغلب فصول با آن مواجه هستند، خشکی پوست است.
علاوه بر تغییرات آب و هوا، عوامل دیگری چون شست و شوی مرتب دستها و استفاده مکرر از ضدعفونیکنندهها، این عارضه را تشدید میکند.
سایت «اندیتیوی» به نقل از متخصصان چند ماده طبیعی با مصارف موضعی و خوراکی را برای رفع خشکی پوست پیشنهاد میکند که عبارتند از:
استفاده موضعی از روغنهای گیاهی
تاثیر استفاده از روغنهای گیاهی برای رفع خشکی پوست شگفت آور است.
متخصصان می گویند در صورت بروز خشکی شدید پوست میتوانید روغنهای گیاهی مانند روغن کنجد، نارگیل، ذرت یا آفتابگردان را روی پوست خود بمالید.
گنجاندن خوراکیهای زیر در رژیم غذایی برای رفع خشکی پوست
– مغزها و دانهها دارای آنتی اکسیدان، ویتامین E و اسیدهای چرب ضروری هستند که نقشی اساسی در تغذیه و رفع کمبودهای ریزمغذیها در بدن دارند. مصرف منظم آجیل به جلوگیری از آسیب سلولهای پوستی ناشی از رادیکالهای آزاد کمک کرده و روند ترمیم و بازسازی سلولهای پوستی را تسریع میکند. بعد از اضافه کردن این موارد به رژیم روزانه احساس خواهید کرد که پوست شما نرم و لطیف میشود. برای این منظور مصرف فقط یک مشت در روز از آجیلها و دانهها کافی است. بادام، گردو و تخمه آفتابگردان در لیست موارد سرشار از ویتامین قرار دارند و مصرف آنها توصیه میشود.
– اسفناج نیز حاوی مواد مغذی، ویتامینها و مواد معدنی مانند آهن و ویتامین E است که سازگار با پوست هستند. ویتامین A و C موجود در این سبزیجات برگدار، روند ترمیم پوست را آغاز کرده و از آن حفاظت میکند.
– آووکادو دارای بافت کَرهای و رایحهای است که آن را بسیار مورد توجه مردم قرار داده و خواص قابل توجه و مفیدی برای پوست دارد. آووکادو که منبع غنی از آنتی اکسیدانها، بتاکاروتن، فولات، اسیدهای چرب امگا ۳، ویتامین C و E است، میتواند این دز اضافی از مواد مغذی را به پوست شما بدهد و خشکی را از بین ببرد. آووکادو غنی از مواد مغذی است و در بین مردم به عنوان «کَره طبیعت» شناخته میشود.
– سیبزمینی شیرین حاوی ویتامین A است که برای ترمیم پوست ضروری است و نیز بتاکاروتن که به محافظت از پوست در برابر کمآبی کمک میکند و خشکی پوست را کاهش میدهد.
– اسیدهای چرب ضروری نیز برای سلامت پوست و مو معجزه میکنند. ماهی یکی از غنیترین منابع امگا ۳ است. اگر قصد دارید ماهی را در رژیم غذایی خود بگنجانید، طبخ آن را به روش سالم بخارپز انجام داده و از بیش از حد سرخ کردن آن خودداری کنید. مصرف ماهی همچنین به مقابله با التهاب کمک میکند. برخی از بهترین گزینههای شما در این فصل شامل ماهی قزل آلا و ساردین است.