پیشخوان
کد خبر : 2097
دوشنبه - 29 فروردین 1401 - 08:13
فرمانده سپاه ناحیه امامت تبریز تاکید کرد؛

ضرورت ایجاد رویه واحد و منسجم در حوزه فضای مجازی کشور

به گزارش تبریز گویا، سرهنگ پاسدار حسین پوراسماعیل، در نشست هم اندیشی با فعالین حوزه فضای مجازی، فرماندهان پایگاه‌ها و مسئولین فضای مجازی ناحیه امامت تبریز، اظهار داشت: در رابطه با شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری، نامگذاری شده است، فعالین مجازی بسیجی و انقلابی، باید به عملیاتی شدن شعار سال کمک کنند و با استفاده از ظرفیت فضای مجازی، کم و کاستی‌ها و نقاط قوت را بیان کنند.

فرمانده سپاه ناحیه امامت با بیان اینکه هم در داخل کشور و هم خارج از مرزها، همواره بدخواهان و دشمنان انقلاب، در حال پمپاژ اخبار غیر واقعی، علیه کشور هستند، گفت: رسانه‌های انقلابی و دلسوز، برای مقابله با این هجمه‌ها، باید در کنار هم و با ایجاد تیم‌های تخصصی و دلسوز، به تمام این شایعه پراکنی ها و اتهامات بی اساس، پاسخ دهند.

وی جنگ شناختی و ادراکی را، خطرناک‌تر از هر جنگی دانست و گفت: اگر اعتقاد، حس وطن دوستی و اعتماد مردم، از طریق همین اخبار کذب و جعلی، از بین برود، آن‌وقت هزینه‌های سنگینی را متحمل خواهیم شد ولی با هوشیاری مردم و نیروهای انقلابی، حربه دشمن را خنثی خواهیم کرد.

سرهنگ پاسدار پوراسماعیل ادامه داد: متأسفانه به دلایلی، نیروهای انقلابی و بسیجی، از ظرفیت فضای مجازی، آنگونه که باید، خوب استفاده نکرده‌اند و امیدواریم با واکاوی آسیب‌ها و بررسی علل ضعف‌ها، این کاستی‌ها را جبران کنند.

وی افزود: در حوزه سپاه ناحیه امامت هم باید با همفکری مشاوران خوب و تخصصی، مهم‌ترین ضعف‌های حوزه مجازی را شناسایی و برای ترمیم آنها، راهکارهای خوب و عملیاتی ارائه دهیم.

فرمانده سپاه ناحیه امامت تبریز گفت: انعکاس گسترده اخبار واقعی و بیان دستاوردهای انقلاب در فضای مجازی، آموزش و بالا بردن سواد رسانه‌ای شهروندان، خلاصه نویسی و پرهیز از تولید محتواهای طویل و خسته کننده، رصد دائمی اخبار، تقسیم وظایف و استفاده از تخصص افراد در حوزه خود، از مهم‌ترین اقداماتی است که باید در حوزه فضای مجازی، انجام شود.

سرهنگ پاسدار پوراسماعیل در خاتمه با اشاره به تدوین سند چشم انداز ۱۰ ساله بسیج و سپاه در حوزه فضای مجازی گفت: این سند و چشم انداز، در دو دوره ۵ ساله، تدوین و برنامه ریزی شده است که در پایان این بازه زمانی، باید به اهداف و مطالبات مد نظر مقام معظم رهبری و دلسوزان انقلاب، دست یابیم.

هادی نیا، مسئول فضای مجازی سپاه ناحیه امامت تبریز هم در این نشست، ضمن بیان موانع، مشکلات و کمبودهای موجود در حوزه فضای مجازی گفت: توجه واقعی به دور از شعار، تغییر نگرش و دیدگاه برخی مسئولین نسبت به فضای مجازی و رسانه، تخصیص اعتبارات و بودجه مناسب برای کارهای رسانه‌ای و مجازی و برخی موارد دیگر، بایستی مورد توجه قرار گیرد تا شاهد خروجی و تأثیر مثبت آنها در بهبود شرایط موجود باشیم.

روح اله عبدالعلی زاده فعال فضای مجازی و رسانه، در این نشست با اشاره با بیانات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت فضای مجازی و رسانه در عرصه جنگ سایبری، گفت: تأکیدات مقام معظم رهبری در این عرصه، به خوبی عملیاتی نشده است، تا جایی که معظم له خودشان هم از این بی توجهی‌ها انتقاد کرده و فرموده‌اند، دشمنان از فضای مجازی حداکثر استفاده را می‌کنند، اما متأسفانه در فضای مجازی کشور ما آن رعایت‌های لازم با وجود آن همه تأکیدی که داشته‌ام، صورت نمی‌گیرد و در یک جهاتی واقعاً «ول» است. باید کسانی که مسئول هستند حواسشان باشد.».

در ادامه جلسه، بسیجیان پایگاه‌های مقاومت حوزه امامت، فرماندهان پایگاه‌ها و فعالین رسانه و فضای مجازی، به بیان دیدگاه‌ها، آسیب‌ها و ارائه راهکار در حوزه فضای مجازی، پرداختند.