تخصیص ۳۷۰ میلیارد ریال برای بازسازی بیمارستان رازی تبریز
به گزارش تبریزگویا، دکتر علی اصغرزاده روز دوشنبه در جریان بازدید خبرنگاران از روند بازسازی مجموعه بیمارستان رازی، افزود: تا ۲ سال پیش و قبل از روی کار آمدن دولت سیزدهم هیچ اقدام اساسی و مفید برای ترمیم، بازسازی، تعمیرات و بهسازی این مرکز صورت نگرفته بود اما پارسال و امسال اعتبارات بسیار خوب برای اجرای طرح های مورد نظر پیش بینی شده که تاکنون بی نظیر و شاید کم نظیر بوده است.
وی با اشاره به اینکه مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی رازی تبریز پس از بیمارستان رازی تهران دومین مجموعه بزرگ کشور به شمار می رود، اظهار کرد: این مرکز درمانی علاوه بر مردم آذربایجان شرقی به بیماران استان های آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، کردستان و در پاره ای موارد به سایر استان های نزدیک نیز خدمات دهی می کند.
اصغرزاده ادامه داد: عمر طولانی و ساختمان ها و بخش های فرسوده بیمارستان رازی رسیدگی اساسی به این مجموعه بزرگ که مساحت بالغ بر ۸.۵ هکتار را شامل می شود را اجتناب ناپذیر کرده که نیازمند اختصاص منابع مالی برای اجرای طرح های مختلف است بر این اساس دولت، استانداری و سازمان برنامه و بودجه آذربایجان شرقی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شورای اسلامی و شهرداری تبریز، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، اتاق بازرگانی، منطقه آزاد ارس، نهادها و موسسات خیریه نهایت همکاری را تاکنون به انجام رسانده اند.
وی با بیان اینکه در ۲ سال گذشته ۳۷۰ میلیارد ریال برای بازسازی، بهسازی و تعمیرات اساسی بیمارستان رازی تبریز از سوی دولت تخصیص و هزینه شده است، اظهار کرد: اقدامات عمرانی در دست اجرا در این مجموعه در تاریخ بیمارستان بی مانند است و تلاش می کنیم تا دهه فجر امسال بخش مهمی از این طرح ها به پایان رسیده و آماده بهره برداری شود.
اصغرزاده ایجاد سه بخش تخصصی و فوق تخصصی بستری هر کدام با ظرفیت ۴۰ تخت که قبلاً این بخش ها در یکدیگر ادغام و بیش از ۱۷۰ تخت را در بر می گرفت، ایجاد اورژانس استاندارد با آخرین فناوری های روز روان شناسی، لابی مجهز به متراژ ۵۰۰ مترمربع، بخش فوق تخصصی روان پزشکی، راه اندازی سامانه سرمایشی مجموعه با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال که از بدو تاسیس تاکنون هیچ اقدامی در این زمینه نشده بود و نوسازی سالن اجتماعات به ظرفیت ۱۸۰ نفر را از جمله طرح های به اتمام رسیده و در دست اجرای بیمارستان رازی تبریز اعلام کرد.
وی ایجاد و راه اندازی بخش ام آی آر را یکی از اقدامات بسیار مهم دولت سیزدهم در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی رازی تبریز برشمرد و با بیان اینکه دولت ۴۵۰ میلیارد ریال برای خرید این دستگاه از کشور هلند هزینه کرده است، گفت: این دستگاه که به روزترین و مدرن ترین در نوع خود است، به زودی نصب شده و برای خدمات رسانی به عموم مردم با تعرفه های دولتی به کار گرفته می شود.
اصغرزاده اضافه کرد: تا پیش از این در سطح مراکز درمانی دولتی آذربایجان شرقی ۲ دستگاه ام آر آی در بیمارستان های امام رضا و مردانی آذر وجود داشت که با راه اندازی دستگاه بیمارستان رازی بخش مهمی از مشکلات بخش بهداشت و سلامت استان و منطقه رفع می شود.
وی ایجاد ساختمان پاراکلینیک، گفتار درمانی و کاردرمانی، آزمایشگاه مجهز، پاویون ویژه رزیدنت ها، واحد شوک درمانی با امکانات مناسب برای اعمال جراحی محدود و سرپایی، ایجاد واحد آموزش، مراقبت و پیگیری ترخیص بیماران روانی، جذب دانشجویان تحصیلات تکمیلی در رشته های روان شناسی بالینی و بالینی کودک و نوجوان، ایجاد چهار باب کلاس آموزشی در جوار سالن اجتماعات، ایجاد بخش آندوسکوپی و بازسازی داروخانه فرسوده را از دیگر اقدامات مهم دولت در بیمارستان رازی تبریز در ۲ سال گذشته اعلام کرد.
رییس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی رازی تبریز با تاکید بر اهمیت رسیدگی بیش از پیش به این مجموعه، ابراز امیدواری کرد با تداوم کمک های مالی دولت مردمی و انقلابی و نیز خیرین و نهادهای عمومی، این مرکز بتواند به رسالت ها و ماموریت های خود در حوزه سلامت روان جامعه به خوبی عمل کند.
اصغرزاده کیفیت درمان در بخش روان را یکی از معیارهای مهم و اصلی در تامین سلامت کلی جامعه دانست و یادآور شد: باید توجه داشت که هر گونه سرمایه گذاری در این حوزه می تواند آینده روانی جامعه را تضمین کرده و افراد نیازمند به درمان های این بخش راحت درمان شده و وارد جامعه شوند.