رفتن به بالا

هر آنچه در تبریز و آذربایجان می‌گذرد…

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۳
  • الخميس ۶ ربيع ثاني ۱۴۴۶
  • 2024 Thursday 10 October
  • پنجشنبه 3 اسفند 1402 - 09:52
  • کد خبر : 11496
  • پیشخوان
  • چاپ خبر : اشتباهاتی که قوی‌ترین چرخ گوشت را هم خراب می‌کند

چرخ گوشت یکی از وسایل کارآمد در آشپزخانه است که آشپزی را بسیار آسان می‌کند اما نکات ساده ای وجود دارد که انجام آنها باعث خرابی چرخ گوشت می‌شود.

به گزارش تبریزگویا، چرخ گوشت یکی از کاربردی‌ترین وسایل آشپزخانه است که نه تنها می‌توان از آن برای چرخ‌کردن گوشت استفاده کرد بلکه برای چرخ کردن سبزی، نخود و…نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

علت‌های گوناگونی سبب خراب شدن چرخ گوشت می‌شود اما گاهی چرخ گوشت ما به خاطر یک دلیل ساده می‌سوزد که در ادامه این بخش به آن اشاره کرده‌ایم.

علت ساده خرابی چرخ گوشت

برای تهیه برخی غذاها مانند فلافل و… ما احتیاج به چرخ کردن نخود،پیاز، سبزی و…با چرخ گوشت داریم، در اینصورت ممکن است آب حاصل از پیاز، سبزی، نخود و… به درون موتور نفوذ کرده و باعث خرابی موتور و روشن نشدن چرخ گوشت شود.

زمان چرخ کردن نخود،پیاز، سبزی و…با چرخ گوشت چیزی زیر دستگاه بگذارید تا سطح شیب دار ایجاد شود و انتهای چرخ گوشت بالاتر قرار بگیرد.

دلیل سوختن چرخ گوشت

علت سوختگی چرخ گوشت شما می‌تواند به دلیل موارد زیر نیز باشد:

فرسودگی چرخ دنده‌ها

وجود اختلال در سیم پیچ موتور

سوختن خازن‌ها

وجود اختلال در یاتاقان‌ها

دلیل خاموش کردن چرخ گوشت

دلایل خاموش شدن ناگهانی چرخ گوشت عبارتند از:

داغ شدن چرخ گوشت

قطع شدن برق خانه

خرابی پریز برق

آسیب دیدن موتور

ایراد در سیم و دوشاخه برق

وارد شدن فشار به موتور

خرابی دکمه پاور چرخ گوشت

دلیل روشن نشدن چرخ گوشت

زیاد بودن میزان برق مصرفی چرخ گوشت

خرابی موتور

خرابی زغال‌ها، آرمیچر و هسته

وجود مشکل در اورلود دستگاه

نکات مهم 

حداکثر ۱۰ دقیقه در هر بار، چرخ گوشت را روشن نگهدارید.

هیچ گاه چرخ گوشت را خالی روشن نگذارید.

بعد از هربار چرخ کردن، تمام قطعات را با دقت بشوئید و خشک کنید.

به گزارش وب گاه نمناک، تیغه چرخ گوشت را به طور متوسط هر سه ماه یکبار باید تیز کرد.

اخبار مرتبط



جديدترين خبرها