استاندار آذربایجانشرقی به موضوع بانکها اشاره کرد و گفت: همه بانکهای دولتی و خصوصی آذربایجانشرقی باید در خدمت توسعه و تولید استان باشند و مدیرانی که نمیتوانند به تعهدات خود عمل کرده و انتظارات استان را برآورده کنند، استعفا دهند.
به گزارش تبریزگویا، مالک رحمتی امروز در جلسه کارگروه اشتغال استان اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی را ضروری خواند و اظهار کرد: سهم فارغالتحصیلان در اشتغال برای ما مهم و جزء مولفههای امیدآفرین بوده و رضایتمندی را در جامعه افزایش میدهد.
وی ادامه داد: سازوکاری فراهم شود که اشتغال فارغالتحصیلان را به مجموعههای دانش بنیان استان گره بزنیم تا با استفاده از این ظرفیت، سهم اشتغال جامعه دانشگاهیان بیشتر شود.
رحمتی به مشاغل آینده نیز اشاره کرد و گفت: برخی مشاغل با پیشرفت تکنولوژی و ظهور هوش مصنوعی به تدریج از بین می روند؛ بنابراین ضرورت دارد مشاغل «آی تی محور» مورد توجه جدی قرار گیرد و نسبت به مشاغل دانش پایه، سیاستگذاری و برنامه دقیق و مشخصی تدوین شود.
استاندار آذربایجانشرقی ادامه داد: میادین کارگری در شهرستانها با کمک شهرداریها و فرمانداری ها ساماندهی شوند تا ضمن کمک به اشتغال کارگران، عزت و کرامت آنها نیز حفظ شود.وی با بیان اینکه اشتغال پایدار از مسیر دانشگاهها میگذرد، متذکر شد: قرارداد همکاری سهجانبه مابین دانشگاه ها، صنایع و کارخانجات با محوریت اداره کار امضا همچنین مهارتآموزی برای هر ۲ گروه بیکاران و شاغلان انجام شود.
استاندار آذربایجانشرقی با تاکید بر اینکه عامل مهمی که باعث ایجاد اشتغال می شود، پرداخت منابع مالی و تسهیلات بانکی است، تصریح کرد: دستگاهها ۲۰ روز کاری فرصت دارند تا نسبت به جذب و پرداخت تسهیلات اشتغال خود اقدام کنند، در غیر این صورت اعتبارات دستگاههایی که نتوانند این امر را انجام دهند به دستگاه های دیگر اختصاص خواهد یافت.
رحمتی به موضوع بانک ها نیز اشاره کرد و گفت: همه بانکهای دولتی و خصوصی آذربایجان شرقی باید در خدمت توسعه و تولید استان باشند و مدیرانی که نمی توانند به تعهدات خود عمل کرده و انتظارات استان را برآورده کنند، استعفا دهند.
استاندار آذربایجان شرقی در پایان تاکید کرد: تقویت تعاونیهای اشتغال به عنوان اولویت در نظر گرفته شود و با توجه به ظرفیتهایی که در صنایع، کشاورزی و روستاهای گردشگری وجود دارد، یک بسته حمایتی و تشویقی برای این تعاونیها تدوین شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی نیز گفت: اعتبارات دستگاههای استان که نتوانند رقم جذب خود در تسهیلات اشتغال را افزایش دهند، با سایر دستگاههایی که عملکرد خوبی در این زمینه دارند، جابهجا خواهد شد.
محمد کلامی تاکید کرد: دستگاهها تا آخر اردیبهشتماه فرصت دارند عملکرد خود در جذب تسهیلات را به بالای ۶۵ درصد برسانند.
نظرات