رفتن به بالا

هر آنچه در تبریز و آذربایجان می‌گذرد…

تعداد اخبار امروز : 4 خبر


  • یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳
  • الأحد ۲۰ جماد ثاني ۱۴۴۶
  • 2024 Sunday 22 December
  • شنبه 19 خرداد 1403 - 10:40
  • کد خبر : 13426
  • پیشخوان
  • چاپ خبر : چیزهایی که نباید با جوش شیرین تمیز کنید

جوش شیرین یکی از موادی است که پاک کنندگی فوق العاده‌ای دارد ولی تمیز کردن با جوش شیرین نکاتی دارد و باید بدانید که بعضی از چیزها را نباید با جوش شیرین تمیز کنید.

به گزارش تبریزگویا، جوش شیرین ماده‌ای موثر در هر خانه‌ای است که می‌توان از آن در پخت و پز، پاک کنندگی و دارو های خانگی استفاده کرد. بنابراین تعجب آور نیست که بسیاری افراد از جوش شیرین به عنوان ماده‌ای پاک کننده استفاده می‌کنند اما به نظر می‌رسد استفاده از آن برای تمیز کردن برخی از سطوح مانند چوب، سنگ مرمر و شیشه می‌تواند به آنها آسیب برساند. در این قسمت متوجه خواهید شد که کدام سطوح را هرگز نباید با جوش شیرین تمیز کرد.

کف و مبلمان چوبی

مبلمان و کف پوش‌های چوبی، بوسیله عوامل چسبی خاصی ساخته شده‌اند که باعث افرایش طول عمرشان می‌شود و به ظاهر آنها درخشندگی داده و آنها را از خط و خش محافظت می‌کند. جوش شیرین متشکل از گرانول‌هایی است که می‌توانند خیلی خشن باشند و به آرامی سطح زمین و اثاثیه چوبی را فرسوده کنند که متاسفانه در نهایت باعث تخریب آنها خواهد شد.

کارشناسان توصیه می‌کنند به جای استفاده از جوش شیرین، از شوینده‌های مخصوص کف چوبی استفاده کنید. در مورد مبلمان چوبی، می‌توانید چند قطره مایع ظرفشویی را در آب ولرم رقیق کنید و با کمک دستمالی نرم آنها را تمیز کنید، بدون آنکه آسیبی برسانید.

ظروف آلومینیومی آشپزخانه

اگر قصد دارید تا به کمک جوش شیرین لکه‌های سرسخت قابلمه‌های آلومینیومی خود را پاک کنید لازم است کمی تامل کنید! اعمال مستقیم جوش شیرین روی سطح ظروف باعث اکسید شدن سطح آنها شده و صدمات جبران ناپذیری را ایجاد خواهد کرد اما می‌توانید توسط جوش شیرین اسکرابی تهیه کرده و سریعا آن را تمیز و آبکشی نمایید.

حتی کمترین میزان باقیمانده جوش شیرین نیز می‌تواند سطوح آلومینیومی را با لکه‌های زنگ زده قهوه‌ای تخریب کند. بنابراین مطمئن شوید که بلافاصله بعد از تمیز کاری، آنها را به خوبی شستشو می‌دهید.

اجاق گاز سرامیکی

اغلب اجاق گازها گاه به گاه به یک اسکراب خوب نیاز دارند و خوشبختانه می‌توان اکثر آنها را با جوش شیرین تمیز کرد. تنها استثنا در این قانون، اجاق گازهای سرامیکی است زیرا به راحتی توسط جوش شیرین خراشیده می‌شوند. علاوه بر این جوش شیرین ممکن است یک پوسته سفید ناخوشایندی را بر روی سطح اجاق گاز ایجاد کند.

اگر به طور تصادفی از جوش شیرین روی صفحه اجاق گاز سرامیکی استفاده کردید و اکنون مجبورید با این پوسته سفید دست و پنجه نرم کنید، کافی است یک پارچه تمیز را در مقداری محلول سرکه آغشته کرده و اجاق گاز را پاک کنید.

ظروف نقره یا با روکش طلا

همیشه فنجان‌هایی با روکش طلا، کارد و چنگال، ظروف نقره و ظروف تزیینی؛ چشمگیر و مجلل به نظر می‌رسند اما برای حفظ آنها نباید از هر ماده‌ای استفاده کرد.

طلا یکی از نرم‌ترین فلزات است و استفاده از هرگونه مواد پاک کننده ساینده از جمله جوش شیرین، باعث از بین رفتن پوشش زیبای ظروف با این نوع روکش می‌شود. بنابراین بهتر است ظروف روکش طلا و سایر وسایلی که با طلا کار شده‌اند را توسط یک پارچه میکروفایبر مرطوب و مایع ظرفشویی بشویید.

اشیایی دارای فرورفتگی و شکاف

جوش شیرین از دانه‌های‌ریزی تشکیل شده است که می‌تواند برفرورفتگی و شکاف اشیا گیر کرده و بقایای سفیدی برروی سطوح باقی بگذارد. معمولا با پاک کردن سطوح با پارچه‌ای مرطوب یا پارچه‌ای که در محلول سرکه آغشته شده است، می‌توان آن را به راحتی از بین برد اما انجام این کار با اشیایی که دارای فرورفتگی عمیق و شکاف هستند، ممکن است دشوار یا حتی غیر ممکن باشد. با گذشت زمان این باقی مانده تجمع یافته و آشکارتر می‌شود .

بنابراین توصیه می‌شود وسیله‌هایی چون صفحه کلید کامپیوتر، مبلمان حصیری، اشیای ساخته شده از فلزات تزیینی و سایر موارد را با جوش شیرین تمیز نکنید.

سطوح مرمر

سطوح پیشخوان آشپزخانه و مبلمان این روزها بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد و هیچ شکی نیست که سنگ مرمر اصل بسیار گران است. بنابراین مراقبت خوب از آن باعث می‌شود سال‌ها آنها را محفوظ بدارید. متخصصین اظهار می‌دارند ، یکی از رایج‌ترین اشتباهات در نظافت مرمر و کوارتز ، استفاده از جوش شیرین است.

آنها متذکر می‌شوند که سنگ مرمر دارای پوشش محافظتی بالایی است اما در صورتی که با جوش شیرین به طور منظم تمیز شود، به راحتی تخریب شده و خراشیده خواهد شد. بنابراین می‌توانید به جای استفاده از جوش شیرین، از پاک کننده‌های ملایمی چون مایع ظرفشویی یا سرکه استفاده کنید.

ظروف نقره آنتیک

غوطه ور کردن ظروف نقره در محلول آب و جوش شیرین روشی متداول است که برای از بین بردن لکه‌ها توصیه می‌شود اما این روش یک مشکل دارد. متخصصین اظهار داشتند که این ترکیب می‌تواند برای ظروف نقره آنتیک بسیار ساینده باشد و باعث از بین رفتن پتینه و لایه محافظ طبیعی آنها شود.

شیشه

شیشه نیز همانند سطوحی که پیش‌تر گفتیم ، بسیار به خراشیدگی حساس است. بنابراین استفاده از جوش شیرین برای تمیز کردن پنجره‌ها، ظروف شیشه‌ای یا هر سطح آئینه‌ای دیگر می‌تواند یک فاجعه محسوب شود. جوش شیرین همچنین ممکن است یک لکه سفید را روی آنها برجای بگذارد که منجر به تخریب ظاهر براق و شفاف‌شان خواهد شد.

به گزارش وب گاه نمناک، بنابراین برای حفظ شیشه، لازم است از پاک کننده‌های ایمن موجود در بازار استفاده کنید. اگر هم دوست دارید از پاک کننده‌های طبیعی استفاده کنید، می‌توانید سرکه را امتحان کنید زیرا باعث می‌شود پنجره‌های شما همیشه براق بماند.

اخبار مرتبط



جديدترين خبرها