رفتن به بالا

هر آنچه در تبریز و آذربایجان می‌گذرد…

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۳
  • السبت ۱۷ ربيع أول ۱۴۴۶
  • 2024 Saturday 21 September

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان‌شرقی با بیان آنکه مراجع قضایی آلودگی معدن طلای اندریان را تایید کرده‌اند، گفت: با واحدهای آلوده برخورد جدی شده است که از بین این واحد برخی واحدها در چرمشهر و شهرک سلیمی آلوده بوده و پرونده قضایی برای آنها تشکیل شده است.

به گزارش تبریزگویا، شهنام اشتری، مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان‌شرقی امروز در سلسله نشست‌های رسانه‌ای رسم خدمت ویژه گزارش عملکرد دستگاه‌های اجرایی آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: ما یک دستگاه نظارتی برای پیگیری اهداف زیست محیطی هستیم.

وی با بیان اینکه سهم من در تداوم حیات شعار سال محیط زیست است، گفت: ارتقای حفظ محیط زیست، فرهنگسازی رانندگی، تفکیک پسماند، عدم تغییر کاربری، کاهش مصرف کود و سم و آب و رعایت الگوی کشت، حفظ و رعایت استانداردهای محیطی جزو وظایف ماست.

مدیرکل حفاظت محیط زیست گفت: اهالی کجوار از واحدهای پالایشگاه گلایه داشتند و ما با همکاری مقام قضایی واحدهای پتروشیمی دارای تمهیدات زیست محیطی شدند که مهم‌ترین گوگردزدایی پالایشگاه بود.

وی اضافه کرد: در رابطه با دفن غیربهداشتی و نفوذ به آبهای زیرزمینی اقداماتی صورت گرفت به طوری‌که روزانه هزاران تن زباله در تبریز تولید می‌شود از این‌رو تفکیک پسماند یک امر بسیار مهم است.

اشتری گفت: با پیگیری صورت گرفته تصفیه خانه شهرک‌های بیلوردی و عالی نسب راه‌اندزای شد.

وی به نقطه ضعف محیط زیست در شهرک سلیمی و چرم شهر اشاره کرد و گفت: در تصفیه خانه شهرک سلیمی آذرشهر با عدم رعایت مناسب مسائل زیست محیطی روبرو هستیم که امید است با تمهیدات اتخاذ شده با ارتقای این موضوع روبرو شویم.

مدیرکل محیط زیست استان بیان داشت: ۱۵۰ مورد اتوبوس جایگزین اتوبوس‌های فرسوده در طول چند سال گذشته شده است. وی اضافه کرد: گروه‌های زیست محیطی یکی از بازوهای محیط زیست است و همیشه ارتباط تنگاتنگ با این عزیزان داشتیم و به اتفاق به تشکیل خانه‌های محیط زیست در روستاها مصوب شده است.

اشتری خاطرنشان کرد: در خصوص برخورد با واحدهای آلوده پرونده‌هایی داریم که از این میان به برخی واحدها در چرمشهر و شهرک سلیمی اشاره کرد.

وی گفت: کمبود سوخت منجر با مازوت‌سوزی می‌شود؛ مقرر شده است تا نیروگاه حرارتی تبریز را جایگزین کنند و اگر سوال نصب فیلتر هم دارید باید گفت که ما بودجه تهیه این فیلتر را نداریم و اگر مرجعی حاضر است تا این فیلتر را تهیه کند و در اختیار ما قرار دهد، ما مساله‌ای نداریم.

مدیرکل محیط زیست استان به آلودگی کاوه سودا و مساله آن اشاره کرد و گفت: متاسفانه مکان‌یابی کاوه سودا از بدو تاسیس درست انجام نگرفته است و از این‌رو پساب این کارخانه از اول آب شور بوده است و در حال حاضر از لاگون تبخیر برای آن استفاده می‌کنند ولی در آینده از لاگون‌های پایین دست و غیرقابل نفود و با کاهش ۳۰ درصدی پساب استفاده خواهد شد تا مشکل رفع شود.

وی ابراز کرد: آلودگی هوا به این معناست که ۲۴ ساعت باید آلودگی ثابت باشد تا برای گروه‌های حساس آلوده محسوب می‌شود و تعطیل اعلام می‌شود.

اخبار مرتبط



جديدترين خبرها