عدم حضور نمایندهای از آذربایجانشرقی در ۲ کمیسیون برنامه و بودجه و امنیت ملی و سیاست خارجی، از آن جهت سوال برانگیز و نگرانکننده است که همواره، این استان از منظر تخصیص اعتبارات و بودجههای ملی و استانی، ولو تحت تاثیر درآمدهای مالیاتی پائین، همواره کمترین بهرهمندیها را داشته است.
به گزارش تبریزگویا، ترکیب اعضا و رؤسای ۱۰ کمیسیون از ۱۳ کمیسیون تخصصی مجلس درحالی با برگزاری انتخابات داخلی مشخص شد که آذربایجانشرقی در کمیسیونهای مهم “برنامه و بودجه” و “امنیت ملی” هیچ نماینده ندارد، خلائی که به لحاظ اهمیت تصمیمسازی در هر دو بخش، آذربایجان شرقی محروم از نقش آفرینی به نفع استان خواهد کرد.
عدم حضور نماینده ای از آذربایجانشرقی در دو کمیسیون برنامه و بودجه و امنیت ملی و سیاست خارجی، از آن جهت سوال برانگیز و نگران کننده است که همواره، این استان از منظر تخصیص اعتبارات و بودجه های ملی و استانی، ولو تحت تاثیر درآمدهای مالیاتی پائین، همواره کمترین بهرهمندیها را داشته است.
هرچند ریاست رضا علیزاده، نماینده ورزقان بر کمیسیون صنایع و معادن مجلس و تکرار ریاست علیرضا منادی، نماینده تبریز در کمیسیون آموزش و تحقیقات، خبر خوبی برای آذربایجانشرقی به لحاظ قطبیت این استان در دو حوزه معدنی و صنعتی موزشی آذربایجان شمار می رود؛ با این وجود، نمی توان با دلخوشی همین دو جایگاه، مساله خالی بودن دو کمیسیون دیگر از نمایندگان مجلس را نادیده گرفت.
عدم تمایل نمایندگان استان برای عضویت در کمیسیون های برنامه و بودجه و امنیت ملی مجلس و تن ندادن به وظیفه سنگین چانه زنی و لابیهای درون پارلمانی در استیفاء سهم و حقوق استان از بستر این دو کمیسیون مهم را باید از منظر انفعال و ناتوانیهایی دانست که رشیه در عدم درک حساسیتهای این دو حوزه دارد.
نظرات