عضو شورای اسلامی شهر تبریز بر ضرورت اجرای کامل طرح تفصیلی مصوب تبریز با هدف خروج از بن بست عمرانی، خدماتی با اجرای پروژه های مسیرگشایی تاکید کرد.
به گزارش تبریزگویا، اسماعیل چمنی گفت: ایجاد ارزش افزوده، اشتغال زایی و حصول رضایتمندی شهروندان از مهمترین اهداف مدیریت شهری برای اجرا و تکمیل پروژه های مصوب مسیرگشایی مطابق با برنامه و بودجه سال جاری است.
وی افزود: اگر ساز و کار اجرای پروژه های مسیر گشایی شهرداری تبریز منطبق با ماده واحده و چهار تبصره قانون اصلاحی مصوب سال ۱۳۸۰ و تعیین وضعیت املاک واقع در طرح های دولتی و شهرداری ها باشد، می تواند مهمترین نقش را در تحقق اهداف کلان مدیریت شهری ایفا کند.
چمنی با بیان اینکه، اجرای طرح های مسیرگشایی در تبریز ضمن آنکه می تواند در حل بخشی از معضل ترافیک موثر باشد افزود: اجرای مسیرگشایی ها می تواند در اشتغال زایی، ارزش افزوده املاک شهروندان و نیز تغییر چهره و نوسازی و اصلاح نماهای شهری نیز بسیار نقش آفرینی کند.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز تصریح کرد: مطابق قانون، اگر چنانچه شهرداری نتواند بعد از گذشت ۵ سال طرح تفصیلی مصوب را اجرا کند باید سریعا نسبت به صدور پروانه ساختمانی به شهروندان ساکن در این بافت ها اقدام کند تا شهروندان از بلاتکلیفی نجات پیدا کنند. متاسفانه در شهر تبریز سالهای متمادی است که این قانون مغفول مانده و این موضوع تنها مربوط به این دوره مدیریتی هم نیست. همین امر موجب نارضایتی و بی اعتمادی شهروندان از مدیریت شهری شده است.
چمنی با اشاره به اینکه شهروندان منتظر رفع بلاتکلیفی پروژه های مسیرگشایی هستند اظهار کرد: با توجه به این شرایط، تکمیل مسیرگشایی های ناتمام به ویژه در مناطق و محلات کم برخوردار و اجرای پروژه های جدید مسیرگشایی باید بیشترین سهم از برنامه های عمرانی سال ۱۴۰۴ شهرداری تبریز را به خود اختصاص دهد.
نظرات