رفتن به بالا

هر آنچه در تبریز و آذربایجان می‌گذرد…

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳
  • الأحد ۲۰ جماد ثاني ۱۴۴۶
  • 2024 Sunday 22 December
  • دوشنبه 22 فروردین 1401 - 12:22
  • کد خبر : 2163
  • پیشخوان
  • چاپ خبر : عایدی ۱۵۰ میلیارد دلاری ایران از احیای مسیر ترانزیت ریلی

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از عایدی ۱۵۰ میلیارد دلاری ایران از احیای مسیر ترانزیت ریلی خبر داد.

به گزارش تبریز گویا، روح‌الله متفکرآزاد صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت جاده ابریشم در اقتصاد جهان افزود: بررسی تحولات اقتصادی در جهان و تغییر قطب‌های اقتصادی بیانگر این موضوع است که کالا در شرق تولید و در غرب مصرف می‌شود و همچنین تجهیزات نیز در غرب تولید و به شرق منتقل می‌شود که نشان از رفت و آمد کالا و تجهیزات از غرب به شرق و بالعکس دارد.

وی با بیان اینکه این موضوع ضرورت احیای جاده ابریشم برای انتقال کالا و تجهیزات را دوچندان می‌کند، ادامه داد: با این اوصاف موقعیت کشورمان در منطقه و در جاده ابریشم استثنایی است و می‌توان با فعال کردن سرمایه گذاری در بخش ریلی گام مهمی در زمینه حمل و نقل در جاده ابریشم برداشت.

این نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس ابراز داشت: با استفاده از سیستم حمل و نقل ریلی این امکان وجود دارد که در ۱۷ روز انتقال کالا از شرق به غرب انجام شود. اگر این امکان وجود نداشته باشد باید در ۷۰ روز کل دنیا دور زده شود تا کالایی از شرق به غرب منتقل شود. احیای جاده ابریشم و ایجاد شبکه ریلی در این مسیر می‌تواند نقطه ثقل کشورمان برای توسعه و رشد اقتصادی در آینده نزدیک باشد.

متفکر آزاد همچنین افزود: همه این موارد نشان از اهمیت سرمایه گذاری در حوزه حمل و نقل ریلی کشور دارد که سرمایه گذاری برای کریدور شرق به غرب و شمال به جنوب ضرورتی انکار ناپذیر است.

وی با بیان اینکه طبق اعلام کارشناسان امر احیای مسیر ترانزیت ریلی ۱۵۰ میلیارد دلار عایدی در سال برای کشورمان می‌تواند داشته باشد، ابراز داشت: با این کریدور اقتصاد کشوری مثل آلمان ۲۰ درصد متأثر خواهد شد، پس دنیا عطش ایجاد این کریدور را دارد.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی سپس گفت: سرمایه گذاری بر روی این موضوع مورد پیشنهاد ما است، سال گذشته نیز در یک طرح تعاملی بین نمایندگان مجلس و معاون اول ریاست جمهوری به تفاهم ایجاد ۳۰۰۰ کیلومتر مسیر ریلی در کریدورهای دارای اولویت رسیدیم که به وزارت خانه‌های مربوطه ابلاغ شده و توسط بخش معدن و صنعت و بخش خصوصی عملیات اجرایی آن باید آغاز شود.

وی در پایان گفت: راه آهن کشورمان مسافرپایه طراحی شده که باید به بر اساس حمل بار طراحی شود تا سرعت عمل حمل و نقل کالا بالا رود.

اخبار مرتبط



جديدترين خبرها