- شنبه 2 بهمن 1400 - 08:07
- کد خبر : 2525
- پیشخوان
استاندار آذربایجان شرقی از اهتمام جدی برای جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی در آذربایجان شرقی خبر داد.
به گزارش تبریز گویا، عابدین خرّم عصر شنبه در مراسم تکریم و معارفه فرمانداران سابق و جدید شهرستان مرند، با تبریک ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و ادای احترام به مادرانی که از دامن آنان مردان تاریخساز و حماسهساز به عرصه وجود آمدهاند، گفت: با گذشت بیش از چهل سال از پیروزی انقلاب اسلامی، پیشرفتهای قابل توجهی در ابعاد ملی و منطقهای شکل گرفته و خدمات مهمی ارائه شده است.
وی افزود: امروز به لطف الهی و با وجود همه مسائل و مشکلات، در مواجهه با دشمنان عنود و سرسختی که همواره عرصه را برای رشد و تعالی کشور ما تنگ کردهاند، حرکت کردهایم و در سایه رهبری و ولایت و مردم شریف و شجاع و با وحدت و انسجام در مقابل تمام دشمنیها ایستادهایم.
خرّم خاطرنشان کرد: البته باید رفاه و آسایش مردم و اشتغال جوانان بیش از انتظار ما باشد، باید به داشتههای خود افتخار و برای نیازهای خود برنامهریزی کنیم.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه خدمتگزاری و مردمداری را از مهمترین شئونات یک مسئول در نظام اسلامی دانست و گفت: یکی از مشکلات مردم این است که برای کوچکترین مسائل اداری باید از هفتخوان عبور کنند؛ هرچند وضعیت دولت الکترونیک در کشور مطلوب است اما مردم از پاسخهای سر بالا در ادارات گلهمندند.
وی اظهار داشت: یکی از افتخارات دولت مردمی سیزدهم این است که مسائل کشور را به بیگانه گره نزده و در مقابله با کرونا و توزیع سریع و وسیع واکسن این رویکرد را نشان داد.
خرّم با اشاره به سیاستهای دولت در حوزه روابط خارجی و رویکرد توسعه دیپلماسی اقتصادی با محوریت کشورهای همسایه، گفت: معتقدیم که ارتباط با کل اروپا به اندازه ارتباط با پنج کشور همسایه برای ما عوائد ندارد و اگر بنا بر پیشرفت و رشد متوازن باشد، قطعاً باید نسبت به گسترش ارتباط با کشورهای همسایه اهتمام بورزیم.
استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه تحقق رشد اقتصادی یکی از اهداف و پیگیریهای قطعی ماست، افزود: شاخصها نشان میدهد که برخورداری استان به اندازه جمعیت چهار میلیونی آن نیست و مشکلاتی در این زمینه داریم؛ امروز اگر بخواهیم پروژههای نیمهتمام استان با اعتبارات دولتی تکمیل شود، بیست سال طول میکشد و به همین خاطر باید به سمت استفاده از توان بخش خصوصی برویم.
وی افزود: از ابتدای مسئولیت خود با ۱۵۰ سرمایهگذار جلسه رودررو برگزار کرده و برای جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی برنامهریزی کردهایم.
خرّم در توصیهای خطاب به فرماندار جدید مرند، بر احصای نظام مسائل و تشکیل شورای مشورتی پیشرفت شهرستان تأکید کرد و گفت: نخبگان این خطه باید مجمعی تشکیل داده و مسائل و ظرفیتهای شهرستان را مبتنی بر آمایش سرزمینی احصا کنند.
وی تأکید کرد: شهرستان مرند سرمایهگذاران خوب و توانمندی دارد که میتوانند ظرفیتهای آن را شکوفا کنند؛ باید برای بخش خصوصی و سرمایهگذاران فرش قرمز پهن کنیم و ستاد سرمایهگذاری را برای رفع موانع فعالیت آنها تشکیل دهیم.
استاندار آذربایجان شرقی، توسعه و تقویت زیرساختها را نیاز اول استان دانست و گفت: اگر در احیا و احداث زیرساختها تلاش نکنیم، نهایتاً روند رشد و توسعه بسیار کند خواهد بود.
وی با بیان اینکه باید عوامل شتابدهنده در حوزه اقتصاد را شناسایی کنیم، افزود: در حال حاضر ۱۶ سدّ با بیش از ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی در استان احداث شده که اگر پروژههای پایاب آنها حل شود، کشاورزی استان به وضعیت خوبی در سطح کشور میرسد.
خرّم با اشاره به اینکه شهرستان مرند دو ظرفیت اصلی و مهم دارد، گفت: این شهرستان میتواند به یک مرکز مهم در فعالیتهای معدنی تبدیل شود که لازم است در این زمینه از فناوریهای روز استفاده کنیم؛ مرند همچنین هاب لجستیک و حملونقل در منطقه شمال غرب کشور باشد.
استاندار آذربایجان شرقی با قدردانی از زحمات و تلاشهای داود گرشاسبی، فرماندار پیشین شهرستان مرند، برای فرماندار جدید این شهرستان آرزوی موفقیت کرد و گفت: آقای عباسی حقیقتاً به فکر و عمل جهادی اعتقاد راسخ دارد و امیدواریم بتواند با همکاری نخبگان و مسئولان شهرستان بر مشکلات فائق آید.
در این مراسم، داود عباسی به عنوان سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان مرند معرفی و از تلاشهای داود گرشاسبی تجلیل شد.
نظرات