رفتن به بالا

هر آنچه در تبریز و آذربایجان می‌گذرد…

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳
  • الأحد ۲۰ جماد ثاني ۱۴۴۶
  • 2024 Sunday 22 December
  • چهارشنبه 17 آبان 1402 - 20:43
  • کد خبر : 8728
  • پیشخوان
  • چاپ خبر : آمار سازش در شوراهای حل اختلاف آذربایجان‌شرقی ۴۵ درصد است

رییس کل دادگستری آذربایجان‌شرقی گفت: طبق اسناد و آمارهای جدید میزان صلح و سازش دعواهای طرح شده در شوراهای حل اختلاف این استان به ۴۵ درصد رسیده است.

به گزارش تبریزگویا، موسی خلیل اللهی روز چهارشنبه در مراسم افتتاح « ستاد ملی صبر » در شهرداری تبریز، تخصصی شدن شوراهای حل اختلاف را یکی از عوامل مهم و اساسی در افزایش سازش در دعواهای طرح شده دانست و افزود: تا قبل از اجرای طرح تخصصی کردن شوراهای حل اختلاف میزان سازش حدود ۱۵ درصد پرونده ها را شامل می شد.

وی راه اندازی ستاد ملی صبر (صلح، بخشایش، رضایت) را یکی از یادگارهای ماندگار آیت الله شاهرودی برشمرد که با تکیه بر منشاء قرآنی و روایی آن و با هدف سازش و حل اختلافات در جهت کاهش پرونده‌های قضایی در ۱۸ آبان ۱۳۷۹ ایجاد شد.

خلیل اللهی با بیان اینکه شورای حل اختلاف برای افزایش تاثیرگذاری اقدام به راه‌اندازی واحدهایی در صنوف مختلف کرده است، ادامه داد: تمرکز بر تخصصی کردن شوراهای حل اختلاف منجر به افزایش آمار سازش در آذربایجان شرقی شده است.

وی هدف مهم ستاد ملی صبر را گسترش صلح و سازش اعلام و اضافه کرد: تشکیل ستاد صلح در شهرداری ها و دستگاه تعلیم و تربیت در کاهش پرونده های قضایی و حل اختلافات موثر بوده و رضایت مندی عمومی را سبب شده است.

رییس کل دادگستری استان با بیان اینکه تلاش داریم از جایگاه و تخصص نیروهای شهرداری در جهت صلح و سازش استفاده کنیم، افزود: اشاعه صلح و سازش هدفگذاری اصلی ستاد ملی صبر است و در این مسیر از توان تخصصی و حقوقی نیروی انسانی شاغل در مجموعه ها استفاده می شود.

سرپرست معاونت توسعه حل اختلاف دادگستری آذربایجان‌ شرقی نیز در این آیین، گفت: رویکرد تشکیلات قضایی استفاده از ظرفیت های غیرقضایی در حل اختلافات است و تأسیس ستاد ملی صبر در مجموعه شورای حل اختلاف استان منجر به استفاده بهینه از ظرفیت کارکنان حقوقی نهادها برای کاهش اختلافات شده است.

«حسین قربانی» با بیان اینکه ستاد ملی صبر شهرداری تبریز در مرکز و چند منطقه دیگر تاسیس می شود، افزود: تشکیل این ستاد موجب اطلاع رسانی مستقیم مسائل به شورای حل اختلاف مستقر در مناطق و باعث کاهش بروکراسی و شکایات خواهد شد.

اخبار مرتبط



جديدترين خبرها