حسین شریعتمداری، مدیر مسئول کیهان طی یادداشتی در این روزنامه نوشت: شلیک موفق و دقیق موشکهای میانبرد- و نه دور برد و… – سپاه به محل استقرار تروریستهای داعش در دیرالزور سوریه، با فاصله کوتاهی پس از شلیک به «خبر اول دنیا» تبدیل شد، این اقدام مقتدرانه با توجه به فضای حاکم برعرصه سیاسی جهان […]
حسین شریعتمداری، مدیر مسئول کیهان طی یادداشتی در این روزنامه نوشت:
شلیک موفق و دقیق موشکهای میانبرد- و نه دور برد و… – سپاه به محل استقرار تروریستهای داعش در دیرالزور سوریه، با فاصله کوتاهی پس از شلیک به «خبر اول دنیا» تبدیل شد، این اقدام مقتدرانه با توجه به فضای حاکم برعرصه سیاسی جهان – که به آن اشاره خواهیم کرد – به اندازهای برای محافل سیاسی و مجامع خبری دنیا، غیرمنتظره و باور نکردنی بود که دقایق اولیه را به کسب اطمینان از وقوع آن اختصاص دادند و پس از آن، سیل پرحجمی از تحلیلها و گزارشها را روی خروجی رسانههای خود فرستادند. اهمیت این رخداد و دامنه تاثیر آن را نمیتوان در محدوده دیرالزور و حتی گستره پرماجرای منطقه غرب آسیا به ارزیابی نشست، چرا که موشکهای یکشنبه شب سپاه به قلب نامعادلات جهانی شلیک شده و سقف سیاه آن را شکافته بود.
داعش در حد و اندازهای نبوده و نیست که هدف شلیک چند فروند موشک سپاه باشد. نه این که شلیک موشک به محل استقرار آنها ضروری نبوده است! بلکه در استفاده از موشک برای سرکوب آنها، ارسال پیام به اهداف مهمتری از داعش نیز مورد نظر بوده است. و اگر ارسال این پیامها نبود، شاید نیازی به شلیک موشک هم نبود، مگر رزمندگان و سرداران ما، تروریستهای تکفیری و مورد حمایت آمریکا و اسرائیل و آلسعود را در سوریه و عراق بدون استفاده از موشک قلع و قمع نکردهاند؟
اما، استفاده از موشک نه فقط لازم، بلکه فراتر از واجب بود و گزارشهای رسیده و شواهد مستند موجود حکایت از آن دارند که موشکهای یکشنبه شب سپاه، توانستهاند پیام ایران اسلامی را بدون کمترین خدشه و ابهام به مخاطبان مورد نظر برسانند. پیامی که ارسال آن بدون موشک امکانپذیر نبود. خبرگزاری «اسپوتنیک» درست فهمیده بود که در اولین گزارش خود آورده بود؛ «سیلی را داعش خورد تا صدایش را دیگران بشنوند. ایران با این اقدام خود خواسته است این پیام را بدهد، کشوری نیست که با تهدید عقبنشینی کند و از این پس تهدید را با تهدید پاسخ خواهد داد».
و اما، درباره مخاطبان پیام جمهوری اسلامی ایران میتوان از موارد زیر با قاطعیت و اطمینان بیشتری یاد کرد.
۱- آمریکا بیتردید اصلیترین مخاطب حملات موشکی یکشنبه شب سپاه بوده است، این پیام نه فقط از آن جهت که آمریکا از حامیان شناخته شده داعش است، بلکه از آن روی که طی چند سال اخیر و مخصوصا در دوران دولت یازدهم، ضمن رجزخوانیهای پی در پی علیه کشورمان، دست به توطئههای بسیاری نیز زده است که کلاه گشاد برجام و فاجعهای که به دنبال داشت فقط یکی از آن بسیارهاست.
آمریکا، شاید به این توهم افتاده بود که در ایران اسلامی با برخی از جریانات واداده که تعدادی از مسئولیتها را نیز برعهده دارند، طرف است و از این روی با تهدید میتواند امتیاز بگیرد.
حرکت قدرتمندانه سپاه به آمریکا فهماند که در ایران با جماعتی طرف نیست که به قول «رکس تیلرسون» وزیرخارجه ترامپ؛ «آماده همکاری با آمریکا برای تغییر نظام اسلامی هستند»!
آمریکا و متحدانش به این واقعیت نیز پی بردند که جمهوری اسلامی برای تهدیدات هر از چندگاه آنها درباره روی میز بودن گزینه نظامی علیه ایران، پشیزی ارزش قائل نیست و اگر غیر از این بود نباید از درون خاک خود با شلیک چند موشک به محل استقرار تروریستهای تحت حمایت آمریکا در دیرالزور حمله کند.
۲- تحریمهای بیسابقه آمریکا علیه ایران اسلامی که با ۹۸ رأی موافق از رأی ۱۰۰ سناتور عضو سنا به تصویب رسیده و در انتظار تصویب مجلس نمایندگان و سپس امضای نهایی دونالد ترامپ است، از یکسو نه فقط نقض برجام بلکه به مثابه پاره کردن آن است و از سوی دیگر در صورت عملیاتی شدن میتواند عرصه اقتصادی کشورمان را با برخی از دشواریهای جدی روبرو کند. این مصوبه علاوه بر آن که با برجام و قطعنامه پشتیبان آن – ۲۲۳۱ – در تضاد است و از این جهت، مغایر قوانین شناخته شده بینالمللی است، به گونهای آشکار در تقابل با جبهه گسترده مقاومت در منطقه نیز هست. حمله موشکی سپاه برای آمریکا و متحدان اروپایی و منطقهای آن به وضوح حاوی این پیام است که اگر منطقه برای فعالیت اقتصادی و تجاری ایران ناامن شود، هیچ دلیل و توجیه منطقی و عقلایی وجود ندارد که برای دشمنان تابلودار غربی و عربی و عبری ایران اسلامی، امن باشد و بدیهی است که هزینه این ناامنی باید به دشمنان جمهوری اسلامی ایران نیز تحمیل شود. این نکتهای است که شبکه تلویزیونی الجزیره و روزنامه آمریکایی واشنگتن پست – نزدیک به پنتاگون- به درستی آن را درک کرده و خبر داده بودند که؛ «اقدام ایران در شلیک موشک به محل تجمع داعش در شرق سوریه حاوی این پیام است که ایران آماده است در صورت لزوم از تمامی خطوط قرمز عبور کند». همین جا، اشاره به پیشبینی حضرت امام رضوانالله تعالی علیه ضروری است که در اوج مظلومیت نظام اسلامی و دستهای تقریبا خالی رزمندگان اسلام از سلاحهای پیشرفته، خطاب به آمریکا و اروپا فرمودند؛
«همیشه اینگونه نیست که هواپیماهای مسافربری ما توسط ناوهای جنگی شما سرنگون شود که ممکن است فرزندان انقلاب، ناوهای جنگی شما را به قعر آبهای خلیجفارس بفرستند»… و امروز با توجه به اقتدار مثالزدنی جمهوری اسلامی ایران و تسلیحات مدرن و پیشرفتهای که به همت فرزندان انقلابی خود- از جمله شهید بزرگوار سردار حسن طهرانیمقدم پدر موشکی ایران- در اختیار دارد، همان روزهاست که امام راحل ما خبرش را داده بود و خلف حاضر او با تأکید بر سیلی به آمریکا از آن یاد میکنند.
۳- رژیم اشغالگر قدس یکی دیگر از اصلیترین مخاطبان پیام حمله موشکی یکشنبه شب سپاه است. در اینباره گفتنی است که متاسفانه برخی از پیامهای ضعفی که دولت یازدهم با مواضع و عملکرد خود به بیرون ارسال کرده بود، رژیم اشغالگر قدس را به توهم انداخته بود که ایران اسلامی در مقابل تجاوزگریها و توطئههای پی در پی این رژیم جعلی راه مماشات درپیش گرفته است و زمان را برای دست زدن به اقدامات خصمانه آشکار علیه کشورمان، مناسب و دلخواه تلقی میکرد. تا آنجا که از حمایت آشکار تروریستهای داعش با انگیزه اعلام شده تقابل با جمهوری اسلامی ایران، ابا و امتناعی نداشت. اسرائیل ضمن حمایت تدارکاتی از تروریستهای تکفیری و آموزش نظامی آنها، بیآن که مانند گذشته وحشتی از ایران اسلامی به خود راه بدهد، تروریستهای مجروح را در بیمارستانهای تلآویو و حیفا بستری و مداوا کرده و نتانیاهو در کنار آنها عکس یادگاری و تبلیغاتی گرفته و در رسانهها منتشر میکرد و…
پیش از این رهبرمعظم انقلاب به صراحت اعلام کرده بودند که اگر اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران دست به حماقت بزند، تلآویو و حیفا را با خاک یکسان خواهیم کرد.
حمله موشکی دقیق و مقتدرانه سپاه به محل استقرار داعش در دیرالزور برای صهیونیستهای کودککش این پیام آشکار را داشت که تهدید رهبرمعظم انقلاب جدی است و ایران اسلامی به همان آسانی که تروریستهای داعش را موشکباران کرد، میتواند و آماده است تلآویو و حیفا را با خاک یکسان کند و دلیلی هم ندارد که نکند.
روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» به روشنی این پیام را دریافت کرده بود که نوشت «ایران با حمله موشکی به داعش خود را به عنوان قدرت جهانی مطرح کرد» و هاآرتص نوشت: «انتقام موشکی ایران، قدرتنمایی و پیامی به آمریکا و اسرائیل است و نشان میدهد ایران اهل کوتاه آمدن نیست».
گفتنی است فاصله ایران با مرزهای رژیم اشغالگر در خط مستقیم نزدیک به ۹۴۰ کیلومتر است که به آسانی در تیررس موشکهای میانبرد و دوربرد ما قرار دارد، ضمن آن که این فاصله از برخی نقاط دیگر به مراتب کوتاهتر نیز هست که بماند!
روزنامه آمریکایی نیویورکتایمز از جمله رسانههایی بود که این پیام را به روشنی دریافت کرده و انعکاس داده بود. نیویورکتایمز مینویسد؛ «حملات موشکی ایران که از فاصله قابل توجهی صورت گرفته، ممکن است به منظور ارسال این پیام برای دشمنان ایران در منطقه از جمله اسرائیل و عربستان سعودی و همچنین ایالات متحده باشد، کشوری که دارای پایگاههای نظامی در خاورمیانه است».
۴- آلسعود و کشور فکسنی عربستان بدون تردید یکی از گیرندگان پیام موشکهای یکشنبه شب سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است. ماه گذشته دونالد ترامپ در سفر به ریاض و فراخوان کشورهای عربی و سرکیسه کردن ۵۰۰ میلیارد دلاری آلسعود، اقدام به تأسیس تشکل به اصطلاح «ناتوی عربی» کرد و رسما اعلام شد که این تشکل برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران است! این تشکل اگرچه بلافاصله با خروج قطر و پاکستان و بیرغبتی چند کشور اسلامی دیگر، قبل از شکلگیری فرو پاشید ولی اقدام یاد شده یکی از بزرگترین اشتباهات آلسعود بود و اکنون حکام آلسعود به یقین از حمله موشکی سپاه این پیام روشن را دریافت کردهاند که اگر دست از پا خطا کنند، خیلی زودتر از موعد مقرر به جهنم خواهند رفت. بدیهی است که تسلیحات ۱۱۰ میلیارد دلاری که از آمریکا خریداری کردهاند هرگز به کارشان نخواهد آمد. چرا که حتی درگیری نظامی آلسعود با یمن مظلوم و بیپناه نیز نشان داده است که نظامیان آلسعود در آوردگاههای نظامی فقط ۳ گزینه پیش روی دارند؛ هلاکت، فرار یا اسارت.
خدا بر درجات امام راحل ما بیفزاید که وقتی در گرماگرم جنگ تحمیلی خبر دستیابی صدام به سلاحهای جدید منتشر شد، فرمودند از این مسئله خوشحال هستیم چون این سلاحها نهایتا به دست رزمندگان ما و مردم مظلوم عراق خواهد افتاد و دیدیم که افتاد.
۵- و بالاخره یکی دیگر از مخاطبان اصلی پیام موشکی یکشنبه شب سپاه، برخی از جریانات واداده داخلی هستند که «وحشت از آمریکا» ترجیعبند مواضع و اظهاراتشان بود، تا آنجا که با ترساندن مردم از سایه جنگ در پی جمعآوری آراء آنان بودند. این جریان، حتی نمایش کریدور موشکی زیرزمینی سپاه را نیز که نشانه اقتدار ملی بود، برنمیتافت و آن را باعث حساسیت دشمن – آنهم دشمنی که از هیچ اقدام خصمانه علیه کشورمان کوتاهی نکرده بود – میدانست و…
این جریان که رکس تیلرسون با صراحت به همراهی برخی از آنان با آمریکا برای فروپاشی نظام یاد کرده بود باید این پیام روشن را دریافت کرده باشد که دیپلماسی التماسی، فقط باعث جریتر شدن دشمن میشود و برخلاف نظر آنان، نه فقط سایه جنگ را از سر ملت دور نمیکند، بلکه برای نظامیان دشمن فرش قرمز هم پهن میکند!… و این قصه سر دراز دارد که باز هم به آن خواهیم پرداخت.
نظرات